De Fantasie 3 – De leukste kinderband van Nederland!

Foto: Daphne Van De Velde

Foto: Daphne Van De Velde

De Fantasie 3, de stoerste en leukste kinderband van Nederland speelt een repertoire van originele zelfgepende liedjes voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De band daagt de kinderen tijdens de shows en workshops  uit om vooral lekker mee te doen. En dat leidt natuurlijk onherroepelijk tot een uitbundig, groot a-meezingfeest! Zing je ook mee?

De Fantasie 3 is overal in te zetten waar een kinderprogramma gewenst is. Zij spelen en ondermeer op (kinder)festivals, kinderfeesten, basisscholen, sportclubs etc. Tijdens de show, die ongeveer een uur duurt, daagt de band de kinderen uit om lekker mee te zingen, te dansen,  en te joelen of om een spetterende solo te spelen op het podium op de kazoe! De gemakkelijk mee te zingen (rock)liedjes, de hoge aaibaarheidsfactor en het interactieve karakter van de leiden onherroepelijk tot een groot en uitbundig meezingfeest!
Naast het zelfgepende repertoire speelt De Fantasie 3 ook liedjes die samen met kinderen zijn geschreven tijdens workshops op verschillende basisscholen.

Liever een vullend programma? De Fantasie 3 kan indien gewenst meerdere sets spelen per dagdeel (bijvoorbeeld 3x 30 minuten).

De Fantasie 3 speelde o.a. op De Zwarte Cross, Zomerfeesten Nijmegen, Dag van het Levenslied en H80 festival.

Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk voor uitgebreide informatie op www.defantasie3.nl.

Comments are closed.