Over ons

Event producties, programmering, PR, webdesign en fotografie.
Creatief talent, kwaliteit en know-how voor uw bedrijf of evenement.

Kao Productions is opgericht in 2005 door Tse Kao, een gedreven en creatief multitalent op diverse vlakken. Het bedrijf is gevormd vanuit passie voor muziek en beeld. Organisatie, marketing en creativiteit is de kern van het bedrijf en komt tot uiting in zowel event producties als muziek, fotografie en webdesign.

Alles onder één dak voor je bedrijf, evenement of podium:

Evenementenproducties en programmering en boekingen van live muziek voor evenementen, podia en feesten. Wij leveren organisatietalent, know-how en kwaliteit voor de productie en/of promotie van uw evenement. In overleg met u verzorgen we een creatieve invulling, uitstraling en uitvoering van uw evenement, waarbij alles op rolletjes loopt, tot in detail verzorgd.

Tourmanagementvoor binnen-en buitenlandse artiesten in Europa. We verzorgen ook het transport en regelen de backline indien gewenst.

Culturele diensten variërend van marketing en publiciteit, het voeren van onderzoeken tot projectmanagement, floormanagement en productieondersteuning .

Webdesign met WordPress websites op maat. We verzorgen het ontwerp en maken de content van de website. We ontwerpen de graphics, we schrijven teksten en in onze fotostudio maken we productfoto’s of schieten foto’s op locatie. Je bedrijf in de schijnwerpers met originele content op je eigen webstek.

Fotografie van (zakelijke) portretten, bandfoto’s, fashion shoot en reportages van ondermeer (pop)festivals, concerten, feesten en evenementen. Daarnaast verzorgen we fotografieworkshops voor beginners en gevorderden voor zowel volwassenen als kinderen. Kijk op www.casadekaophotography.com voor het portfolio meer informatie over foto- en videoshoots.

Comments are closed.